• @Underbroen
  link
  27 months ago

  Paradoksalt nok har de to forfattere så blot tilføjet endnu mere videnskab/pseudovidenskab til et i forvejen overfyldt område, som forsøger at slå plat på nybagte forældre.

  • @ArcticDagger
   link
   37 months ago

   Hvad tænker du konkret på her? Ikke, at jeg har læst deres bog, men det virker da som om de har lavet benarbejdet og har de rette kompetencer?

   • @Underbroen
    link
    5
    edit-2
    7 months ago

    Jeg skal skynde mig at sige, at jeg ikke har læst bogen og udelukkende kommenterer ud fra artiklen. (Edit. Som irriterer mig med sit alt for clickbaitede format, forskerne er egentlig reele nok, men meget vage)

    De har de rette kompetencer på samme måde som flere af de andre forfattere. Eks. i forhold til tigerspring er det også lavet af psykologer. Deres konklusion er at empirien er mangelfuld (eller de ville gerne have et større studie), men de kan ikke afvise eksistensen. Snarere end selve studierne lader det til, at det ofteste er den nedkogte SoMe version af en teori.

    Det er en endnu bog i rækken af bøger, som lukrerer på nybagte forældres usikkerheder. Jeg er måske bare helt generelt træt af genren.

    • @ArcticDagger
     link
     27 months ago

     Nej, det kan du have ret i. Jeg synes dog de virker mindre kyniske end de forskere, der har lavet en app ud fra deres forskning, der koster penge Dog er de ikke helt så altruistiske, at de har frigivet deres bog gratis

     • @Underbroen
      link
      37 months ago

      Jeg er ikke uenig i forhold til app’en men det er en teori fra 1992, så væsentlig før der var muligt at lave til en app. Det er tilsyneladende udgiverne, som har lavet en app Men, måske ikke overraskende, er jeg heller ikke imponeret af apps, som retter sig mod nybagte forældres usikkerheder.