• @letrasetOP
  link
  6
  edit-2
  7 months ago

  »Det er provokerende, at Spotify sætter tal på kunst. Og det er latterligt at tage noget fra nogen, de i forvejen ikke giver noget til. Hvordan skal vi så få de næste Velvet Underground?«, siger Flemming Lund, der laver musik under navnet Slagger Lund, til Politiken.

  Endnu en grund til at støtte de små kunstnere man evt lytter til på streamingtjenester, ved siden af platformen. Måske de har en hjemmeside hvor man kan købe deres plade, eller donere direkte til dem. Jeg prøver selv at gøre det, men jeg kunne uden tvivl være bedre til det.

  • @Grippler
   link
   3
   edit-2
   7 months ago

   Det er provokerende, at Spotify sætter tal på kunst

   Det er jo nærmest kunst i sig selv, hvordan spotify blotlægger den kapitalistiske struktur i vores samfund og fremstiller til skue hvordan kunst faktisk har en pris…meget meta af spotify

 • @dolle
  link
  57 months ago

  Fuck kommercielle platforme. Lige gyldig hvilken betalingsmodel de vælger, så er det principielt et problem, at EN stor spiller skal sætte spillereglerne for alle kunstnerne. De ender med at tage en stor del af overskuddet, og det er ikke dem der producerer indholdet, de leverer det bare.

  Hvis du går op i at støtte kunsten, så brug nogle af de få tjenester der er tilbage hvor du kan købe musikken. Jeg bruger selv Bandcamp, men selv deres fremtid er nu lidt usikker efter at de først blev solgt til Epic, og nu til et andet firma der lige har fyret en masse medarbejdere, efter at de ville danne en fagforening.