• @Kimusan
    link
    58 months ago

    Jeg krummer tæer når Inger Støjberg står og proklamerer at det er en skandale og at regeringen burde straffes. Hvorfor får en straffet kriminel lystløgner som hende overhovedet taletid i denne debat.

    • @EvilCartyen
      link
      58 months ago

      Det er en skandale der burde have konsekvenser. Det har allerede haft konsekvenser for efterretningstjenesterne, kan man sige.

      Det er også en skandale at Støjberg overhovedet har en plads i dansk politik efter at have forvaltet sit embede så magtfuldkomment og sløset som tilfældet var.

      • @Kimusan
        link
        28 months ago

        Jeg tror helt ærligt stadig at der er noget i sagen og det faktisk er reelt når de siger at de ikke kan køre sagen for åbne døre. Helle Samsam indblandingen i denne sag gør at jeg tror mindre og mindre på at det allerede velkendte kabelsamarbejde er den primære årsag.

    • @VonReposti
      link
      38 months ago

      Så er spørgsmålet hvor meget kritik er for meget kritik og vi derfor gør noget ved det udover at give næser for at trække dem tilbage ugen efter.

      • @EvilCartyen
        link
        48 months ago

        Siden regeringen har 89 mandater plus 3 fra nordatlanten skal et af partierne i regeringen vel trække deres støtte.

        Der er ikke tradition for at de nordatlantiske mandater på den måde er afgørende for indre danske anliggender.

        Der er ikke nogle af partierne i regeringen der vinder på at der kommer valg nu, eller kan danne regering uden de andre, så der kommer ikke til at ske.

        Så skal sagen være så alvorlig at et af partierne mister kontrollen over deres medlemmer, og det virker også usandsynligt. Tror ikke det fører til de helt vilde ting. Men lad os nu se.

        • @vandlaasOP
          link
          38 months ago

          Bliver spændende at se, hvad der sker på Venstres landsmøde. Det er trods alt en af “deres” der har været i MF/Barbara Bertelsens vridemaskine. Måske er loyaliteten til projekt SVM større end til Claus Hjort.

          • @EvilCartyen
            link
            38 months ago

            Ja, det skal nok komme fra Venstre hvis det skal komme. Nu er Troels Lund jo ikke just en mand der ligner han kan vinde et hurtigt kampvalg for Venstre, så det skal vel være hvis de vælger en anden formand. Men tror sådan set Løhde er med på regeringsprojektet, og jeg kan ikke se andre kandidater i folketingsgruppen.

            • @vandlaasOP
              link
              28 months ago

              Nej, det er nok at ønske for meget, at Venstre skulle gøre noget ved det.

                • @vandlaasOP
                  link
                  28 months ago

                  Hæfter mig ved følgende udtalelse fra Qvortrup

                  For øvelsen for regeringen er at få det til at tage sig ud som om, at den ønsker alt for en dag. Men der skal man nok ikke være for naiv.

                  De skal nok få spundet det på en måde, så det er alvorligt, men går i glemmebogen med tiden. Der er længe til valget endnu.

  • Limfjorden
    link
    dansk
    48 months ago

    “Hvis folket skal have at vide hvad der foregår i retten, så kan vi altså ikke gøre det her”

    Det er sus.

  • @leds
    link
    28 months ago

    Betyder det at vi nu må sige orded kabelsamarbejde uden at blive retsforfulgt? Jeg spørge bare for (min , ikke statens) sikkerheds skuld

  • @vandlaasOP
    link
    28 months ago

    Mon ikke det er fordi anklagerne ikke kan komme uden om at bevise, hvor meget der er samarbejdet med bl.a. Samsam. Det er min teori.