Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

  • KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    10
    ·
    13 days ago

    Kartoffel, ost, gedeost, rosenmarin og løg. Elsker den sammensætning.

    • Tralle
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      edit-2
      13 days ago

      Ser godt ud!

      Skal prøve med gedeosten.

      Når vi kommer hen i æblesæsonen så er pizza med æble, bacon (god bacon! Aalbæks gourmet bacon fx) gedeost en ren vinder

      • KlorofylA
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        13 days ago

        Lyder godt nok også lækkert med æble, kval bacon og gedeost ;). Skal helt klart prøves.

        • Tralle
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          edit-2
          13 days ago

          Det er hapset fra en meyer kombo fra hans Nordisk mad psykose 🙂

          Men det smager nu godt

          Apropos meyer…

          Dr’s dokumentar “det danske madmirakel” kan anbefales stort!

    • SorteKaninA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      13 days ago

      Den skorpe ser virkelig sprød ud! Hvordan har du bagt den?

      • KlorofylA
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        edit-2
        13 days ago

        Den er bagt på en plade af støbejern super tæt på varmelegemet. Grill og varmluft aktiveret og fuld skrald på temperaturen.

        Link til pizzasten

        Melet er Nettos tipo 00 hyldevare. 1000 gram mel til 700 ml vand og 20 gram salt.

        • SorteKaninA
          link
          fedilink
          arrow-up
          4
          arrow-down
          1
          ·
          13 days ago

          super tæt på varmelegemet

          Altså du mener i bunden af ovnen? Eller er den lavet på en grill/pizzaovn?

          Grill og varmluft

          Grill giver varme ovenfra ikke? Det er ikke noget jeg har brugt til pizza før. Jeg plejer heller ikke at bruge varmluft, men måske skulle jeg prøve det? Min ovn siger dog maks 275 grader hvis jeg bruger varmluft, mens den har 300 grader hvis jeg bruger normal ovn. Men jeg kunne måske varme op til de 300 og så slå varmluft til for at få noget ekstra 🤔

          • KlorofylA
            link
            fedilink
            arrow-up
            4
            ·
            edit-2
            13 days ago

            Den er bagt meget højt oppe i ovnrummet. Tæt på de øverste varmelegemer. Det er i en almindelig ovn.

            Jo brugte grill oven fra.

            Hvis du varmer den op til 300 grader og så tænder for varmluft, vil den vel ikke starte varmluftvarmelegemet, før ovnen er under 275 grader.

            Btw ville jeg ikke stole så meget på den angivne temperatur. Den vildeste ovn jeg har haft stod angivet til 260 grader, men blev plus 300 : ).

            Grill + varmluft giver helt uden tvivl det bedste resultat i min ovn. Har jeg lige fundet ud af. Har ellers også brugt over og under varme uden varmluft og grill.