Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

  • KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    edit-2
    14 days ago

    Den er bagt meget højt oppe i ovnrummet. Tæt på de øverste varmelegemer. Det er i en almindelig ovn.

    Jo brugte grill oven fra.

    Hvis du varmer den op til 300 grader og så tænder for varmluft, vil den vel ikke starte varmluftvarmelegemet, før ovnen er under 275 grader.

    Btw ville jeg ikke stole så meget på den angivne temperatur. Den vildeste ovn jeg har haft stod angivet til 260 grader, men blev plus 300 : ).

    Grill + varmluft giver helt uden tvivl det bedste resultat i min ovn. Har jeg lige fundet ud af. Har ellers også brugt over og under varme uden varmluft og grill.