Efter min mening burde vandet serveres så snart men sætter sig uden at man spørger og uden at koste noget. Det giver efter min mening den bedste oplevelse og giver mig kun lyst til at blive siddende og derefter måske endda bestille nogle lidt bedre (dyrere) drikkevarer da jeg ikke behøver at bekymre mig om at slukke tørsten samtidig med at smage godt. Hvis der er vand på bordet når jeg kommer får jeg mere lyst til at bestille en cocktail i stedet for en øl da en cocktail ellers ikke alene ville slukke min tørst, og at bestille to drinks er generelt for dyrt.
Det gøres især i udlandet, måske fordi det er varmt, men stadigvæk, så er der rart at når man kommer ind sulten og sætter og at man da så i det mindst lige kan få et glas vand mens man bestiller og derefter venter på sin mad. Det er blot en ting mindre at tænke på når man bestiller. Hader følelsen når jeg sidder og bestiller “Åh nej hvad mon nu et simpelt glas vand koster her og er det mon noget af det pis hamrende dyre lorte designervand som ikke en gang smager godt”
Tilføjelse… Der er i øvrigt ALDRIG vand nok. Min kæreste og jeg drikker altid rigtig meget vand sammen med vores mad og når de så på en restaurant kommer med en sølle halvliters flaske som skal deles mellem os begge hvad fanden er meningen det er jo kun nok til en person. Og så skal man sidder og vifter med armene for at få fat på tjenerne igen efter 10 sekunder når man har hældt op og flaskem allerede er tom. Var på en restaurant hvor de bare havde flakser med vand klar i et køleskab som tjeneren bare tog fra så snart der manglede på bordene uden at spørge. Det fungerer super godt. Så fyldte de køleskabet op igen mens der var lidt mindre at lave.
Tilføjelse tilføjelse. Hvorfor forventer restauranterne også altid at man bestiller vin til maden. Jeg kan ikke lide vin og har heller ikke altid lyst til alkohol. Så er det stortset kun sodavand og det er useriøst på en fin restaurant og alt for sødt. Så vil jeg bare gerne nyde maden og drikke vand til eller kom da i det mindste med nogle seriøse alkoholfrie drikkevarer som ikke bare er en carlsberg zero eller hyldeblomst saft.
Efter min mening burde vandet serveres så snart men sætter sig uden at man spørger og uden at koste noget. Det giver efter min mening den bedste oplevelse og giver mig kun lyst til at blive siddende og derefter måske endda bestille nogle lidt bedre (dyrere) drikkevarer da jeg ikke behøver at bekymre mig om at slukke tørsten samtidig med at smage godt. Hvis der er vand på bordet når jeg kommer får jeg mere lyst til at bestille en cocktail i stedet for en øl da en cocktail ellers ikke alene ville slukke min tørst, og at bestille to drinks er generelt for dyrt.
Det gøres især i udlandet, måske fordi det er varmt, men stadigvæk, så er der rart at når man kommer ind sulten og sætter og at man da så i det mindst lige kan få et glas vand mens man bestiller og derefter venter på sin mad. Det er blot en ting mindre at tænke på når man bestiller. Hader følelsen når jeg sidder og bestiller “Åh nej hvad mon nu et simpelt glas vand koster her og er det mon noget af det pis hamrende dyre lorte designervand som ikke en gang smager godt”
Tilføjelse… Der er i øvrigt ALDRIG vand nok. Min kæreste og jeg drikker altid rigtig meget vand sammen med vores mad og når de så på en restaurant kommer med en sølle halvliters flaske som skal deles mellem os begge hvad fanden er meningen det er jo kun nok til en person. Og så skal man sidder og vifter med armene for at få fat på tjenerne igen efter 10 sekunder når man har hældt op og flaskem allerede er tom. Var på en restaurant hvor de bare havde flakser med vand klar i et køleskab som tjeneren bare tog fra så snart der manglede på bordene uden at spørge. Det fungerer super godt. Så fyldte de køleskabet op igen mens der var lidt mindre at lave.
Tilføjelse tilføjelse. Hvorfor forventer restauranterne også altid at man bestiller vin til maden. Jeg kan ikke lide vin og har heller ikke altid lyst til alkohol. Så er det stortset kun sodavand og det er useriøst på en fin restaurant og alt for sødt. Så vil jeg bare gerne nyde maden og drikke vand til eller kom da i det mindste med nogle seriøse alkoholfrie drikkevarer som ikke bare er en carlsberg zero eller hyldeblomst saft.