Artiklen omhandler den aktuelle debat om boligskatten i Danmark, hvor flere politikere har ytret deres bekymringer og holdninger. Rasmus Prehn, en central figur i debatten, fremhæver vigtigheden af at sikre en retfærdig beskatning af boligejere. Han understreger, at boligskatten ikke må stige markant, da det kan have store konsekvenser for almindelige danskere, især dem med lavere indkomster. Diskussionen centrerer sig også om nødvendigheden af at finde en balance, hvor både statens indtægter og borgernes økonomiske sikkerhed kan opretholdes. Der er enighed om, at boligskatten skal reformeres, men der er uenighed om, hvordan det bedst gøres uden at belaste befolkningen urimeligt.

  • UnderbroenOP
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    21 days ago

    Enig, det er meget fornuftigt, det er virkelig med til at skævvride samfundet. tabsfradragsberrettigelse er ikke en dum ide, men mon ikke det hurtigt kommer til at blive udnyttet? Og med rigelige mængder insiderhandel eller lignende.

    • SorteKaninMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      21 days ago

      mon ikke det hurtigt kommer til at blive udnyttet?

      Hvordan kunne man udnytte det?

      • UnderbroenOP
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        21 days ago

        Arh det skal du nok spørge nogen, der er klogere end mig, om. Det kan være, at de som i forvejen er registrerede som virksomhederne, køber som virksomhed og siden sælger til en lav pris for at få et højere fradrag, mens køber betaler for huset plus fiktive ydelser/produkter fra den sælgende virksomhed, som derved både får fradrag og salgsgevinst. Hvis du har penge i forvejen, kan købe dig til den rette hjælp, som sørger for at finde lovlige men uetiske huller i lovgivningen.