• Rungester
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    2 months ago

    Jeg valgte at købe en halv øko gris af den lokale bondemand. Jeg købte også en overgang oksekød af en kammerat, som arbejdede på restaurant i byen. Der fra gik det op for mig, hvor ringe kvalitet kødet er i den lokale Netto, Rema1000, Føtex mm. er. Så det er vi holdt op med at støtte det her hjemme. Men vi får så heller ikke købt en halv gris og bøffer hjem fra kokken jævnligt, så vi har bare drejet ned at vejen med at finde alternativer, som fungere ganske glimrende!

    En anden ting er også at skulle håndtere børnenes 3 stjernet kødpøle hver morgen. Det begynder også at blive lidt klamt i længden, når man ikke selv er sulten…

    • bstix
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      2 months ago

      Det er godt at kende en lokal slagter. Jeg har bare været uheldig med min lokale. Det hakkede oksekød er 50% fedt, fyldt med brusk og skidedyrt uden at smage bedre… forhåbentlig er deres rigtige udskæringer bedre…

      Åh ja, madpakkerne. hvor du kan vælge mellem svinekød som spegepølse, svinekød som kødpølse, svinelever i leverpostej, svinekød i frikadeller, svinekød i hamburgerryg, svinekød i rullepølse osv. Altså, jeg kan godt lide smørrebrød, men madpakkeprodukterne er godt nok noget sølle svineri. Og børnene gider det heller ikke. De vil hellere have pastasalat.

      Jeg er overhovedet ikke vegetar, men jeg undrer mig alligevel over hvorfor nogle mennesker har den der med at “der skal kød på bordet”, når døde dyr egentlig er ret klamme.

      Det kan da også være at jeg bare har fået mad-lede eller en spiseforstyrrelse. Det interesser mig simpelthen ikke at spise. Hvis jeg kunne få en syntetisk behovsopfyldende pille så gjorde jeg gerne det.

      • SorteKaninOPMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        2 months ago

        Det interesser mig simpelthen ikke at spise. Hvis jeg kunne få en syntetisk behovsopfyldende pille så gjorde jeg gerne det.

        Jeg har af og til haft samme oplevelse. Jeg vil sige 90% er tiden er mad bare en nødvendighed for mig. Resten er når jeg synes det er sjovt selv at bage brød og pizza og nogle få andre specifikke ting (kransekage fx) . Alt andet er jeg ret ligeglad med.

        Jeg har diskuteret det før med nogle kollegaer, de fleste kunne aldrig drømme om at tage sådan en pille i stedet for mad 😅