• Pilon23
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    1 month ago

    At overbevise 10 mennesker om en 50% reduktion er langt bedre end at overbevise 2 mennesker om at gå i 0 samtidig med at de 8 andre er for stædige for at blive vegetarer

    Helt enig i den pragmatiske tilgang. Jeg har dog set en tendens online, at det er meget mere sort og hvidt. Enten skærer du 100% ned på oksekød, ellers er du ligeglad med klimaet. Enten bliver du veganer, ellers hader du dyr.

    Små progressive forbedringer fejres ikke, selv om det har en større effekt. Jeg kan godt forstå at det bliver lidt op ad bakke, hvis man altid får over nakken at det aldrig er godt nok. Jeg tror det skaber en trodsig modreaktion, hvor folk i stedet går over i den anden grøft og håner dem der er “for hellige”. Man skal i hvert fald ikke lede længe efter hånende kommentarer på gængse sociale medier når emner som klima/dyrevelfærd dukker op.

    • SorteKaninOPMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      5
      ·
      1 month ago

      Jeg har dog set en tendens online, at det er meget mere sort og hvidt.

      Det er lige præcis det der sker overalt online nu om dage synes jeg. Nuancer og gråt er dødt, det er kun absolutte sandheder og sort/hvidt der findes nu om dage. Det er sørgeligt og forkert, for verden er nærmest altid grå og ikke sort eller hvid. Der findes nuancer i næsten alting. Hvis du tror der er noget uden nuancer er det mere sandsynligt en indikation på at du ikke ved nok om emnet. Vi skal være bedre til at se de grå toner og nuancerne og bedre til at sige at vi ikke ved nok eller er usikre.

      • CrateDane
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        1 month ago

        Only a Sith person from the internet deals in absolutes.