• SorteKaninOPMA
  link
  fedilink
  arrow-up
  2
  ·
  4 days ago

  Det må være et sarkastisk svar tænker jeg næsten? 😅

  • KlorofylM
   link
   fedilink
   arrow-up
   3
   ·
   4 days ago

   Er overrasket over at hele 5% seriøst mener at ejendomsvurderingerne er korrekte og uden større fejl. Jeg ville have troet at tallet ville være 0 til 1 %. Hvem er de 5%? Det kan ikke være mennesker der ser eller læser nyheder. Måske fik Epinion ved et tilfælde bare fat i en masse ansatte ved skat da de lavede undersøgelsen 🤪

   • VonReposti
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    4 days ago

    Hvis jeg ikke husker forkert så er det noget med at man omkring 95% skal tage det som 100% netop pga. folk der har tastet forkert i spørgeskemaet, læst spørgsmålet forkert, vendt rundt på skalaen, svarede for sjov eller ren og skær svarede tilfældigt.

    Så du vil stort set aldrig i en ordentlig statistisk undersøgelse opnå de sidste få procenter selvom absolut alle er enige. Hvor jeg har det fra kan jeg ikke lige huske.

    • BigDanishGuy@sh.itjust.works
     link
     fedilink
     arrow-up
     2
     ·
     4 days ago

     Nu var statistik heldigvis ikke et emne jeg trak til eksamen på uni, men en hurtig google efter beregning af statistisk usikkerhed giver denne side https://www.en-undersoegelse-viser.dk/beregn-usikkerhed/

     Og ifølge den side er det ±1.3% ved 1025 respondenter. Men denne beregning tager ikke hensyn til diverse bias, som jokesvar og sproglige udfordringer. Beregningen siger blot noget om, hvor sikker man kan være på fordelingen i populationen.

    • KlorofylM
     link
     fedilink
     arrow-up
     2
     ·
     4 days ago

     Interessant. Tak for det indput ;) vil jeg huske fremover.