• @EvilCartyen
    link
    520 days ago

    Helt enig, det vigtige i en godnathistorie (eller et stykke musik, en tekst, whatever) er jo netop at der er en afsender der mener og føler og tænker noget.

    Jeg forstår vitterligt ikke hvem der synes det er en god idé at få en ai til at skrive mails. Måske folk der ikke burde skrive mails (eller mails der ikke burde skrives).

      • @EvilCartyen
        link
        420 days ago

        AI teknologi begejstrer de der idé-typer der tror idéerne er det svære, og at arbejdet med at realisere dem er en lidt ligegyldig træls detalje. I virkeligheden er det naturligvis lige omvendt. Desværre er der allerede mange unge der falder for hypen. Vi sorterer utroligt mange ansøgninger fra som tydeligvis er skrevet med AI.

        • @farsinuceOP
          link
          3
          edit-2
          20 days ago

          Jeg er enig. Det er misforstået, når en ny teknologi forventes at kunne erstatte 1:1.

          Jeg mener, at den banebrydende machine learning (aka AI) gavner os bedst som et supplerende værktøj, der ikke overforbruges ukritisk og gør os alt for magelige.

        • @SorteKaninMA
          link
          220 days ago

          Vi sorterer utroligt mange ansøgninger fra som tydeligvis er skrevet med AI.

          Nu bliver jeg nysgerrig, hvordan kan i se at en ansøgning er skrevet med AI? Er det altid tydeligt? Jeg tænker i må være i tvivl tit. Folk kan jo også bare komme til at skrive ligesom en AI, vel?

          • @EvilCartyen
            link
            319 days ago

            Ens formuleringer, specielle unaturlige ordvalg, samme formulaiske tekststruktur. Man kan jo ikke være helt sikker, men når man har en bunke ansøgere skal man jo hurtigt vurdere dem og så er det sådan noget der trækker ned.

            Det minder jo meget om at identificere tekster der er autooversat, det kan man også meget nemt med øvelse, hvis ikke dem der bruger det er dygtige til at omskrive.

            Men dem der bruger det er ikke dygtige til at omskrive, ellers er de for dovne. Og det er man jo ikke interesseret i at ansætte.

            • @farsinuceOP
              link
              1
              edit-2
              19 days ago

              Men dem der bruger det er ikke dygtige til at omskrive, ellers er de for dovne. - @EvilCartyen@feddit.dk

              Eller ordblinde, som én af mine bekendte. Hun er begyndt at bruge ChatGPT til at korrekturlæse sine tekster på arbejde, når hun er færdig med at skrive dem.

              Folk kan jo også bare komme til at skrive ligesom en AI, vel? - @SorteKanin@feddit.dk

              I forlængelse af din pointe, så er AI fatigue en ting. Vi bliver så vant til AI-genereret indhold, at kreativt og ellers-imponerende arbejde risikerer at blive afvist som “det er nok bare AI” - lidt a la en moderne form for “fake news!”.

              • @EvilCartyen
                link
                219 days ago

                Eller ordblinde, som én af mine bekendte. Hun er begyndt at bruge ChatGPT til at korrekturlæse sine tekster på arbejde, når hun er færdig med at skrive dem.

                Right, men hun søger nok heller ikke et job hvor hovedparten af dagen går med at skrive. Her er der så også tydeligvis tale om “tekstforbedringer” hvor sprogmodellen foreslår hele sætninger; det ligger langt ud over korrektur.

                • @farsinuceOP
                  link
                  219 days ago

                  Right, men hun søger nok heller ikke et job hvor hovedparten af dagen går med at skrive.

                  Det gjorde hun faktisk sidste år :)

                  det ligger langt ud over korrektur.

                  Ja, det afhænger meget af hvordan, man vælger at (mis)bruge det.