• Rungester
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    5 months ago

    Jeg har samme forhåbninger som dig. Jeg giver dig også ret i at det nok er de unge, som skal starte en trend med at lave fora ude fra Facebook. Jeg tror desværre det voksne segment lider af: Skal jeg nu have endnu en App, noget nyt jeg skal sætte mig ind i, skal jeg oprette en konto mere, kan jeg ikke bare logge ind med Facebook?! osv. Det er i hvert fald den holdning jeg møder der ude.

    • letraset
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      3
      ·
      5 months ago

      Ja, dine punkter er præcis grunden til, at jeg betegner mit håb som naivt. Reaktionen du beskriver beskriver fint det jeg har oplevet, når jeg I grupper på Facebook har foreslået, at flytte til en selv-administreret platform. Folk i den målgruppe lader til stort set at være ligeglade, hvilket jeg er lidt skuffet over.

      • SorteKaninOPMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        5 months ago

        Jeg er lidt skuffet men jeg kan også godt forstå det. Facebook virker “godt nok” for dem og de er ligeglade med en eller anden ideologisk kamp for at forbedre tingene.

        Jeg ser det samme overalt, ikke kun i forhold til dette emne. De fleste folk er ligeglade med det meste og gider ikke bruge tid eller overskud på at lave tingene om, også selvom det muligvis er bedre (nogen gange kan det også være svært at overbevise dem om at det er bedre).

        Jeg ser det rigtig meget på mit arbejde. Det er ret frustrerende når man selv er rimelig passioneret og gerne vil lave om på ting til det bedre.

        På den anden side findes der måske også diverse emner hvor jeg er den der er ligeglad. Men jeg er ikke sikker.

        • letraset
          link
          fedilink
          dansk
          arrow-up
          2
          ·
          edit-2
          5 months ago

          Jeg er helt enig med dig, men jeg er stadig skuffet (:

          Jeg er uden tvivl den der er ligeglad på andre punkter, så jeg kan ikke rigtig tillade mig at være skuffet, men jeg er det alligevel!

          Og så er jeg det især når personer beklager sig over BigTechs indflydelse, men ikke er villig til at lave nogle, synes jeg, forholdsvis små ændringer, til det bedre.