Hej til alle de nye! @RanFromReddit@feddit.dk, @Max@feddit.dk, @LightningHaqeem@feddit.dk, @ben@feddit.dk, @bobslaede@feddit.dk, @ObtuseRecluse@feddit.dk, @leds@feddit.dk og @fuckgradigeudlejere@feddit.dk

Jeg går ud fra det er Reddits API politik der får mange til at flygte nu om dage. Hvordan fandt i dog frem til feddit.dk?

I må endelig gerne fortælle andre på /r/Denmark omkring siden da jeg ikke selv kan gøre det, da det betragtes som selvpromovering.

EDIT2: Det lader til at /r/Denmark mods fjerner posts om Feddit.dk (men ikke kommentarer?), selvom de ikke er fra mig.

EDIT: Hvis du ikke får en velkomst-besked her inden for 24 timer betyder det at din ansøgning er blevet afvist. Du kan kontakte mig på Reddit hvis du har spørgsmål.

    • @breezee
      link
      dansk
      211 months ago

      Tak! Glæder mig til at se hvad Feddit kan.

      Kan vi evt få en megapost med lidt mere info om dig? Hvem er du, hvorfor har du valgt at starte denne instance, hvad er dine fremtidsplaner for den og os? Glæder mig til at lære mere om stedet her!

      Og et spørgsmål: Hvad betyder den lille flerfarvede graf-pentagon ved siden af næsten alle kommentarer?

      • @SorteKaninOPMA
        link
        dansk
        811 months ago

        Jeg er ikke nogen speciel person - bare en person der er tilstrækkelig nørdet til at vide hvordan jeg kunne sætte en Lemmy instans op, tilstrækkelig idealistisk til at synes at /r/Denmark burde migrere til Fediverset og åbenbart tilstrækkelig på forkant til at starte den her instans en lille måned før det her API protest gik alt for meget amok.

        Jeg prøvede at poste på /r/Denmark om siden for en måned siden og der fik jeg cirka 3 sign ups inden mods fjernede posten for selvpromovering og posten blev desuden ret hæftigt downvoted.

        Jeg har startet instansen for to primære årsager. For det første fordi jeg principielt mener at sociale medier ikke skal være profitbaserede. For det andet fordi jeg mener indhold på /r/Denmark er for besværligt at filtrere. Det er uhensigtsmæssigt at alt dansk indhold lander i et subreddit. Det burde deles mere op men det er meget svært for man kan ikke se alle de danske subreddits samlet noget sted. Det problem løser Feddit.dk.

        I forhold til fremtidsplaner: Der er ingen konkret “plan”. Planen er at skabe et alternativ til /r/Denmark. Håbet er at det bliver et bedre alternativ. Både i forhold til funktionalitet, men også i forhold til kultur. Jeg tror mange kan blive skræmt væk fra /r/Denmark pga. tonen som (sjældent heldigvis) kan være hård. Men det er kun er håb indtil videre, det er svært at forudsige og påvirke den slags.

        Den farvede femkant er et symbol for Fediverset fra https://fediverse.to/. Hvis du klikker på den fra en post fra en anden instans kan du se posten fra den instans.

        • @breezee
          link
          dansk
          411 months ago

          Tak for uddybende svar. Jeg kan lide din ambition, og er især enig i at Feddit.dk kan løse problemet med at r/Denmark blev til en dansk catch-all subreddit. Jeg kan godt lide Lemmy-ideen med at jeg både kan se opslag fra alle communities på denne instans, eller de communities fra forskellige instanser som jeg har abonneret på.

      • @CrateDane
        link
        dansk
        411 months ago

        Og et spørgsmål: Hvad betyder den lille flerfarvede graf-pentagon ved siden af næsten alle kommentarer?

        Som @SorteKanin nævner kan du klikke på den for at se en post fra en anden server (instans) på den server. Ofte er det mere brugbart at klikke på det lille kæde-symbol ved siden af, som viser samme post uden at forlade feddit.dk (så du stadig er logget ind og kan kommentere osv).

    • Kresten
      link
      dansk
      211 months ago

      Tak tak,

      Fyi. Den endte i spam😬

      • @SorteKaninOPMA
        link
        dansk
        111 months ago

        Ja, det overrasker mig ikke. Du må meget gerne markere den som ikke-spam. Forhåbentlig lærer de forskellige email-services efterhånden at det ikke er spam.

        • Kresten
          link
          dansk
          111 months ago

          Er gjort 🙆‍♂️. Det er desværre sådan det er for små tjenester 🤷‍♂️

    • BadBadViking
      link
      dansk
      111 months ago

      Mange tak! Glæder mig til st blive klogere på feddit, lemmy og alle de andre ting. Håber det bliver et super sted.