Hej til alle de nye! @RanFromReddit@feddit.dk, @Max@feddit.dk, @LightningHaqeem@feddit.dk, @ben@feddit.dk, @bobslaede@feddit.dk, @ObtuseRecluse@feddit.dk, @leds@feddit.dk og @fuckgradigeudlejere@feddit.dk

Jeg går ud fra det er Reddits API politik der får mange til at flygte nu om dage. Hvordan fandt i dog frem til feddit.dk?

I må endelig gerne fortælle andre på /r/Denmark omkring siden da jeg ikke selv kan gøre det, da det betragtes som selvpromovering.

EDIT2: Det lader til at /r/Denmark mods fjerner posts om Feddit.dk (men ikke kommentarer?), selvom de ikke er fra mig.

EDIT: Hvis du ikke får en velkomst-besked her inden for 24 timer betyder det at din ansøgning er blevet afvist. Du kan kontakte mig på Reddit hvis du har spørgsmål.

    • @TDCN
      link
      dansk
      311 months ago

      Mange tak. Ser frem til et godt fora. fyi hvis ens adgangskode er for lang når man ansøger hænger siden bare og kommer ikke videre. bruger en password manager og generede (uden at tænke over det) en 72 karaktere lang kode og det kunne den altså ikke lide. Ved ikke hvad maximum er, men måske værd at lave en advarsel hvis koden er for lang. Det tog mig lidt tid at finde ud af hvorfor jeg ikke kunne komme ind.

      • @SorteKaninOPMA
        link
        dansk
        511 months ago

        Ja jeg mener der er en maks på 60 tegn, hvilket ikke er optimalt. Mener allerede der er en feature request for at fjerne grænsen.

    • @President_PyrusM
      link
      dansk
      311 months ago

      Jeg tror da vidst at jeg har fået sat dig på arbejde her til aften med min post på /r/Denmark