• @LiveFromDK
    link
    910 months ago

    Synes egentlig det er en interessant nok problemstilling. Samtidig kunne jeg godt tænke mig at høre svaret på det omvendte spørgsmål: Hvor mange har oplevet at skulle arbejde selvom de er syge?

    • @Grippler
      link
      9
      edit-2
      10 months ago

      Jeg oplever nærmest altid en forventning om at skulle arbejde når jeg er syg eller har ferie. Det er specielt slemt hvis det er barn sygedag. Der er sgu altid en eller anden der skal have svar på et eller andet. Så jeg har ikke arbejdstelefonen tændt derhjemme længere…så må lokummet fandme brænde til jeg er tilbage, det er ikke mit problem. Og det bliver jo som regel løst alligevel.

    • @Underbroen
      link
      610 months ago

      Der er ikke en forventning om at jeg arbejder når jeg er syg eller har børn syge, men samtidig forsvinder opgaverne heller ikke, så der er et implicit pres til at arbejde igennem sygdom. Jeg tror egentlig ikke at pjæk er så stort et problem, men at et fænomen som quiet quitting - hvor man udelukkende yder minimum pga dårligt arbejdsmiljø eller er i et udsigtsløst job - har større indflydelse på performance end pjæk. Eller også er det i skøn forening.