Undskyld for dårlig dansk. Jeg kan ikke stave og kender ikke bogstaverne æ og ø.

Jag tycker organisationen av de communities här kan förbättras. Just nu finns det gemenskaper för fedditdk (antagligen för metadiskussion om forumet), nyheter (självklar), statistik (dataisbeautiful?) och Danmarks storstäder. Var postar man då t.ex. övriga diskussioner, memes, fejka historier, dumma turistfrågor, bilder på prislappar och allt annat som finns på /r/Denmark? Det blir snabbt stökigt om allt krimskrams hamnar i /c/fedditdk, särskilt när Lemmy saknar ett flairsystem. Det funkar förstås att bannlysa sådant innehåll men jag tror inte forumet blir en bra ersättning för Reddit om stordelen av det som finns på /r/Denmark inte är tillåten här.

För övrigt så tycker jag att memes-communityt här bör heta “dankmark”.

  • @gloriousspearfish
    link
    dansk
    411 months ago

    Hvordan kører du egentlig serveren @SorteKanin? Er det en lejet server eller noget du kører hjemme hos dig selv?

    Jeg tænker på at hvis populariteten stiger drastisk, så kan det begynde at være ikke så ubetydelige omkostninger ved at køre den. Og måske skal der tænkes high availability, backup, load balancing osv på et tidspunkt.

    Det jeg prøver at sige er, at du må sige til hvis du får brug for noget insamling til omkostningerne ved at drive den. Patreon eller en MobilePay box kunne være en mulighed.

    • @SorteKaninMA
      link
      dansk
      511 months ago

      Lige nu lejer jeg en VPS. Det virker for risikabelt at hoste den derhjemme selv. Det er dog stadig meget billigt. Og der er større instanser som ikke bruger særlig meget computerkraft også.

      • @President_PyrusM
        link
        dansk
        511 months ago

        Som @gloriousspearfish@feddit.dk også skriver virker det som en god løsning. Men måske ville det også give mening med en form for decentral backup på længere sigt? Husk i hvert fald at sige til, hvis du har brug for at vi smider en skilling i din retning hver måned senere hen :)

        • @letraset
          link
          dansk
          411 months ago

          Yes, også villig til at smide en skilling pr. måned, hvis der bliver behov for det på længere sigt.

      • @gloriousspearfish
        link
        dansk
        311 months ago

        Det lyder som en god løsning med en hosted VPS. 😊