• dolle
    link
    fedilink
    arrow-up
    14
    ·
    1 year ago

    Legalisering er den eneste vej frem, ellers rykker bandekonflikterne bare ud i byen i stedet.

    Måske er tiden inde til at politikerne genovervejer den forfejlede tilgang til stoffer med forbud, og i stedet ser på hvordan man mest effektivt reducerer de samfundsmæssige skader ved stofbrug. Det kræver at man ser på risikoprofilen for hvert stof separat i stedet for at skære dem alle over en kam. Måske er det bedre hvis staten kan regulere udbuddet af et stof gennem et statsreguleret åbent marked fremfor at lade det foregå i det skjulte, for efterspørgslen går ikke væk lige meget hvor meget politikerne ønsker det.

    Ud over at jeg tror at det vil være bedre for sundheden og kriminaliteten, så er det også et spørgsmål om personlig frihed til at gøre med sin krop som man ønsker, så længe man gør det på et oplyst grundlag. Og uden at man skal have moralske kvaler over at finansiere kriminelle gennem ens forbrug.

    • HejMedDig
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      1 year ago

      Jeg tror også at det hele udvikler sig som sidste gang. Nu er der nogen som skal ud og finde nye territorier at sælge fra, så mon ikke snart der kommer til at blive ballade i Nørrebroparken