Har du noget køkkengrej du bare ikke kan leve uden? Bestiller snart lidt på hwl.dk, så vil lige søge lidt inspiration inden jeg trykker køb. Kan jo være der er noget jeg ikke vidste at jeg ikke kan undvære.
Har du noget køkkengrej du bare ikke kan leve uden? Bestiller snart lidt på hwl.dk, så vil lige søge lidt inspiration inden jeg trykker køb. Kan jo være der er noget jeg ikke vidste at jeg ikke kan undvære.
Alene dette gør den uundværlig for os. Sætter den til som det første og tømmer den som det sidste når vi laver retter med ris. 0 stress med pludseligt at skulle hælde vand fra ris mens sovsen er ved at koge over og stegen skal ud af ovnen.
Skal du hælde vand fra dine ris vil jeg vove at påstå du gør noget forkert 😄
Skal ikke kunne sige, hvad det gør kulinarisk, men det er nu anbefalet at koge ris i for meget vand og så hælde fra da ris indeholder relativt meget arsen (som kan øge risikoen for kræft): https://www.dr.dk/nyheder/indland/advarsel-om-kraeftrisiko-nu-skal-du-koge-dine-ris-paa-en-ny-maade
Det hjælper en riskoger jo ikke på.
Nej, tværtimod 😄 men det var mest udtalelsen om, at man gør noget forkert, hvis man er nødt til at hælde vandet fra risen som jeg ville kommentere på
Der har i mange år stået forskellige anvisninger på tilberedningsforslag på hvis man læste på svensk i stedet for dansk på rispakkerne. Svenskerne har åbenbart altid kogt ris ligesom de fleste koger pasta. Og nu er forslaget fra danske myndigheder det samme fordi ris indeholder arsen og på den måde kan man hælde noget af det i vasken. Så “ackshually”… :)