Jeg har altid mayo på glas stående, til at lave dyppelse (chilimayo, tartarsauce osv.) eller smøre på brød (umættet fedt i stedet for smør) og en masse andre gode ting.
Det er også ca. 1000 gange bedre med god mayo og god makrel i tomat end en færdigkøbt makrelsalat :-)
Okay, jeg bruger nu ret sjældent mayo, så for mig giver det ikke mening at have en tube stående og fylde. Og så smager en hjemmerørt mayo nu også meget bedre :)
Man bruger vel alligevel et æg hvis man også lige skal røre en mayo. Men det lyder nu interessant.
Jeg har altid mayo på glas stående, til at lave dyppelse (chilimayo, tartarsauce osv.) eller smøre på brød (umættet fedt i stedet for smør) og en masse andre gode ting.
Det er også ca. 1000 gange bedre med god mayo og god makrel i tomat end en færdigkøbt makrelsalat :-)
Mayonnaisen er jo ikke nødvendigvis hjemmelavet…
Okay, jeg bruger nu ret sjældent mayo, så for mig giver det ikke mening at have en tube stående og fylde. Og så smager en hjemmerørt mayo nu også meget bedre :)
Jeg vil vædde med at 99 ud af 100 ikke rører deres egen mayo :D
Jeg gør
Måske. Men 99 ud af 100 burde gøre det! Det tager praktisk talt 3 minutter at lave, og det smager langt bedre end det man kan købe.
Har man en stavblender er det sindsygt nemt.
Er man til hvid mayo ala det man køber bruger man bare et helt æg og ikke kun blommen.