Denne tråd bliver slået op hver fredag af Pyrus, hvis botten strejker…

  • President_PyrusOPMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    arrow-down
    1
    ·
    13 hours ago

    Man bruger vel alligevel et æg hvis man også lige skal røre en mayo. Men det lyder nu interessant.

    • krydret_ismaskine
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      11 hours ago

      Jeg har altid mayo på glas stående, til at lave dyppelse (chilimayo, tartarsauce osv.) eller smøre på brød (umættet fedt i stedet for smør) og en masse andre gode ting.

      Det er også ca. 1000 gange bedre med god mayo og god makrel i tomat end en færdigkøbt makrelsalat :-)

      • President_PyrusOPMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        13 hours ago

        Okay, jeg bruger nu ret sjældent mayo, så for mig giver det ikke mening at have en tube stående og fylde. Og så smager en hjemmerørt mayo nu også meget bedre :)

        • EvilCartyen
          link
          fedilink
          arrow-up
          5
          ·
          12 hours ago

          Jeg vil vædde med at 99 ud af 100 ikke rører deres egen mayo :D

          • President_PyrusOPMA
            link
            fedilink
            arrow-up
            4
            ·
            11 hours ago

            Måske. Men 99 ud af 100 burde gøre det! Det tager praktisk talt 3 minutter at lave, og det smager langt bedre end det man kan købe.

            • Tralle
              link
              fedilink
              arrow-up
              3
              ·
              8 hours ago

              Har man en stavblender er det sindsygt nemt.

              Er man til hvid mayo ala det man køber bruger man bare et helt æg og ikke kun blommen.