I lyset af alle de nyheder, jeg ser på DR omkring klimaforandringer og reparation af ejendele, vil jeg gerne høre fra jer. Har I for nylig taget initiativ til at reparere noget derhjemme eller på arbejdspladsen i stedet for at smide det ud? Jeg har for eksempel selv på hjemmefronten stoppet sokker og karklude, så de holder mere end dobbelt så længe, og på arbejdet går jeg rigtig meget op i at genbruge elektronik. En gammel computerskærm kan blive til et dashboard eller en ekstra skærm ved siden af min hovedskærm. Jeg skiller også gamle automationsudstyr ad og genbruger knapper, PLC’er og motorer, som kun er nogle få år gamle. Fortæl og inspirer.

  • @President_PyrusM
    link
    811 months ago

    Husk at vi har !spoergsmaal_og_svar til denne slags opslag nu.

        • @kense@lmmy.dk
          link
          fedilink
          611 months ago

          Jeg tænkte jeg lige ville skrive at “man kan sætte instans efter community, så linker den”, men så så jeg hvem du var og tænkte et link under din kommentar var mere end rigeligt.

    • @TDCNOP
      link
      411 months ago

      Jeg var faktisk lidt frem og tilbage hvor jeg skulle poste så valgte bare den generelle tråd som jeg tænkte var “standard”. Det er mit første opslag her. Min tanke var at skabe lidt inspiration til hvad man selv kan lave af reperationer.

    • @SorteKaninMA
      link
      311 months ago

      Det er lige før det også kunne passe i !selvgjortvelgjort@feddit.dk. Men det er også okay at poste her synes jeg, for synlighedens skyld. Så længe et emne ikke tager overhånd.