• StreetKid@reddthat.com
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    19 hours ago

    Imponerende. Men samtidig har jeg svært ved at se, hvordan det er rentabelt, medmindre de kan vækste på antal indbyggere/arbejdspladser.

    • Fugtig Fisk
      link
      fedilink
      arrow-up
      7
      ·
      16 hours ago

      Kan man på den anden side ikke sige at det ikke behøver at være en god forretning, eller en forretning overhoved? Altså at det er en service der ikke behøver at være rentabel? Lidt ligesom sygehusvæsenet eller skole systemet?

        • Fugtig Fisk
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          1 hour ago

          Nu er jeg ikke en haj inden for budgetter eller økonomi, men jeg førte at DR havde formuleret den sætning lidt sensationels, så jeg gravede en lille smule ind i det, da de skriver at der “blandt andet” bliver taget fra kommunens opsparing. Det gir sig selv at man så kan lave det regnestykke som du har lavet, hvis man ikke kigger nærmere på tallene. Jeg ved ikke om jeg læser et rigtigt, men her regner de med en stigning i indtægterne frem til 2027 blandt andet, ved en stigning af tilskud og udligning

    • TDCN
      link
      fedilink
      arrow-up
      7
      ·
      18 hours ago

      Færre udgifter til opgradering og vedligeholdelse af vejnettet? Øget omsætning i bymidten da flere unge og voksne uden bil nemmere kan komme rundt?