“Delikatese”… ved ikke helt, jeg er sgu ikke meget til skalddyr. Hvis de levede på overfladen ville vi betragte dem på samme plan som insekter og det har jeg det bare lidt skidt med 🤢
Jeg har ikke selv smagt krabbe, men jeg synes nu at jomfruhummer er udsøgt lækkert. Og så må jeg faktisk også sige, at selvom tanken om insekter normalt ikke tiltaler danskere, så kan man faktisk lave en del lækkert mad med det. Jeg lavede faktisk en risret med insekter i et projekt i gymnasiet, og jeg husker det som ret vellykket.
Krabbesalat smager godt ;)
Jeg tænker det samme, men omvendt. Jeg var vænnet til at spise rejer (havet’s kakerlakker) fra jeg var lille, så nu tænker jeg at når jeg alligevel har spist hundredevis af havet’s insekter kan jeg vel også prøve dem der bliver tilberedt på land. Tog på restaurant med insekt-menu for nogle år siden og fik smagt på lidt af hvert. Nogle var lidt kedelige, men andre kunne godt erstatte chips/popcorn til en film, men intet var decideret slemt/ulækkert
Emnerelevant video fra Adam Ragusea: https://youtu.be/bt7nC52GrmM?si=iCRaUuQTRw66TOFR 🦗
Nogle, der ved om der er noget man skal være på udkig efter, hvis man gerne vil prøve dette? Udover det de nævner i artiklen. Lidt ligesom at lukkede/åbne muslinger ikke skal spises. Måske krabber med mange rurer eller lignende bør undgås?