Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7, hvis intet er forkert . Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @Underbroen
    link
    724 days ago

    Jeg er gået i gang med Peter Wessel Hansens Den Skjulte Fattigdom, som er okay, men jeg har lidt svært ved at blive fænget af den. En del af det skyldes nok, at jeg ikke er så fascineret af de kildegrupper han bruger (aviser og bønskrifter) og synes den bliver lige lovligt gentagende. Den ville kunne koges ned til en udmærket artikel i stedet for en hel bog. Ved siden af læser jeg Pratchett og Gaimans Good Omens, som jeg aldrig har fået læst; det er ren fornøjelse!

    Jeg får ikke set så meget, men er faldet i TV2s forræder, som er overraskende underholdende - det havde jeg ikke regnet med. Er der nogle af jer andre, som følger med i den?

  • @Marand
    link
    523 days ago

    Er faldet i Factorio hullet igen. Affyrede min første raket i basisspillet i sidste uge og nu er jeg gået i gang med en mod som nok kommer til at tage 100ish timer at gennemføre. Gud hjælpe mig.

    • @President_PyrusM
      link
      423 days ago

      The factory must grow!

      Der er en meget god grund til at jeg som regel kun starter Factorio lige i starten af diverse ferier. Det er virkelig alt for nemt at falde i, og fokusere på det frem for at få læst op til eksamener…

      • @Marand
        link
        223 days ago

        Ja, det er virkelig ikke godt 😅 Skulle være sket om en måned, der har jeg mere fritid

    • Baizey
      link
      2
      edit-2
      20 days ago

      Har du prøvet techtonica?

      Har selv haft en overraskende positiv oplevelse med det, det er praktisk talt factorio 3D (mere end satisfactory var det)

      Dog er det early access så jeg ved ikke om det bare vil stoppe randomly somewhere

      • @Marand
        link
        217 days ago

        Det ser lovende ud og har wishlistet det, men det lyder på reviews som om at der mangler noget stabilitet og quality of life (giver mening, det er early access), så tror jeg venter lidt med det

  • @SorteKaninMA
    link
    423 days ago

    Jeg har spillet en del X-COM for nyligt, altså den originale fra 1994. Eller det vil sige, jeg spiller OpenXcom med en gigantisk modpack der ændrer spillet en del og gør det længere. Jeg har efterhånden mistet rigtig mange gode soldater men nogen skal jo stoppe de aliens…

    Ahoy har en fantastisk dokumentar på YouTube omkring serien, fra dens spæde begyndelse til dens fornyelse i 2012. Alle hans videoer er forresten det rene guld så hvis i ikke kender hans kanal, så har i noget at se frem til (hvis i godt kan lide videospil).

    Det fik mig så til at prøve at se X-Files, som jo er fra samme periode og i den samme boldgade. Men… jeg ved ikke, der er noget mærkeligt med serier der blev lavet før streaming og udelukkende til flow TV. Pacingen er langsom (måske fordi de altid skal fylde sendetiden ud, med reklamer ind imellem uanset handlingen) og episoderne er for usammenhængende (nok fordi man med flow TV ikke kan regne med at folk har set de tidligere episoder). Jeg kan godt se hvorfor den var populær dengang men i dag føles den bare lidt langsom og mangler en rød tråd.

    Så jeg stoppede efter et par episoder og ledte efter en lidt nyere serie - jeg har nu set første episode af “The Night Of” og jeg er allerede hooked!

        • @SorteKaninMA
          link
          223 days ago

          Du kan bare blokere den hvis du ikke gider se de kommentarer hele tiden - eller du kan slå alle bots fra i indstillingerne :)

          • @EvilCartyen
            link
            123 days ago

            Right. Men er i andre glade for den? Hvis den virkede tænker jeg folk ville begynde at bruge piped og den langsomt ville poste færre replies, men det synes jeg ikke det ligner.

            • @SorteKaninMA
              link
              223 days ago

              den langsomt ville poste færre replies

              Den poster et link for hver eneste kommentar med et YouTube-link, jeg tror ikke den bekymrer sig om hvor meget Piped bliver eller ikke bliver brugt.

              • @EvilCartyen
                link
                4
                edit-2
                23 days ago

                Well, hvis den virkede ville folk vel poste færre links til YouTube og gå via piped i stedet 🙂

              • @farsinuce
                link
                323 days ago

                Du kan bare blokere den

                Tak for fif. Idéen med botten er god. I praksis udfordrer den mit selvværd, når jeg poster. Pænt farvel, bot.

  • @DaKoTa
    link
    323 days ago

    Jeg har spillet Minecraft bedrock på Switch, da jeg ikke kunne sidde ved pc’en. Det er noget anderledes. Ved nogen af jer om passive mobs også despawner? Havde nogle får i en farm, og pludselig var de væk

  • @EvilCartyen
    link
    223 days ago

    Jeg er efter måneder blevet færdig med LÉtranger af Camus - en del af min ambition om at blive bedre til fransk. Anyway, jeg er nu startet på La Place af Annie Ernaux som er noget mere letlæst og ovenikøbet også er af en nobelprisvinder.