Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7, hvis intet er forkert . Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @Underbroen
    link
    729 days ago

    Jeg er gået i gang med Peter Wessel Hansens Den Skjulte Fattigdom, som er okay, men jeg har lidt svært ved at blive fænget af den. En del af det skyldes nok, at jeg ikke er så fascineret af de kildegrupper han bruger (aviser og bønskrifter) og synes den bliver lige lovligt gentagende. Den ville kunne koges ned til en udmærket artikel i stedet for en hel bog. Ved siden af læser jeg Pratchett og Gaimans Good Omens, som jeg aldrig har fået læst; det er ren fornøjelse!

    Jeg får ikke set så meget, men er faldet i TV2s forræder, som er overraskende underholdende - det havde jeg ikke regnet med. Er der nogle af jer andre, som følger med i den?