Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7, hvis intet er forkert . Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • Meldrik
    link
    fedilink
    918 days ago

    Fik lige set Fallout færdig og var faktisk skeptisk, da det også var Amazon der producerede War of the Rings.

    Men serien rammer nærmest Fallout-spillende og fallout-universet 100%.

    • @cute_astronaut
      link
      418 days ago

      Jeg har ikke set serien, og har ikke adgang til Prime så får den nok heller ikke set, men jeg er lige startet med at spille Fallout 4 da den var på tilbud til 37 kroner, så det kunne jeg godt lige få mig selv til, og så blev den ovenikøbet opgraderet til PS5 grafik lige efter, så alt i alt en god deal og jeg er indtil videre godt underholdt.

      • @farsinuce
        link
        115 days ago

        De første 3-4 timer af Fallout 4 er fantastisk - det var i hvert fald min oplevelse :)

        Og med yderligere 3-4 timers investering i at mod’e spillet med lidt Quality of Life, bugfixes og ekstra indhold, minimeres grind, og bliver det ved med at være sjovt i længere tid.

        • @cute_astronaut
          link
          214 days ago

          Jeg er 14 timer inde i historien og er stadigvæk ganske godt underholdt, så jeg må siges at være tilfreds.

  • @SorteKaninMA
    link
    818 days ago

    Fik set det sidste af Invincible sæson 2. Det er en meget god serie, kan varmt anbefales.

  • @Underbroen
    link
    718 days ago

    Jeg er gået i gang med at læse Yaval Hararis Sapiens (efter en anbefaling af @farsinuce@feddit.dk ) og den er okay, men jeg er spændt på at se hvordan den behandler de historiske perioder, jeg er mere hjemme i.

    Derudover er jeg snart færdig med Morten Papes I Ruiner, som virkelig må siges at knække over i slutningen, ikke ulig hans andre bøger. Jeg er ikke helt overbevist af bogens slutning, som føles lidt for meget som et desperat forsøg på at binde sløjfer på forskellige dele af historien.

      • @Underbroen
        link
        215 days ago

        Jeg er nået til kapitel 8; den er fin, men ikke så overraskende. Den formidler sine ideer godt, men tærsker også en smule landhalm på pointerne.

  • @dolle
    link
    418 days ago

    Er begyndt på Undone som jeg indtil videre synes er ret god! Det er en animeret serie lavet med rotoscoping, som jeg ikke har set nogen bruge siden Waking Life for 20 år siden. Det giver en ret fed effekt, specielt når serien handler om en der efter en bilulykke har ret svært ved at adskille virkelighed og fantasi.