Hvor er sovsen??
Hilsen Jylland
Den må være i Jylland. Jeg kunne kun finde på at overholde min flæskestegssandwich eller burger/bøfsandwich med sovs hvis jeg befandt min i Jylland.
Hilsen København
Som lovet, så blev det til flæskestegssandwich i dag. Og så endda med hjemmelavet syltede agurker og burgerboller! Det er altså bare så lækkert
Blev bollerne bløde i overfladen ? I så fald, hvordan opnår du det?
Ja, de blev meget bløde og lækre i overfladen. Jeg var meget positivt overrasket.
Jeg brugte denne opskrift: https://madensverden.dk/burgerboller/
Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men det kan være fordi jeg penslede bollerne i en blanding af æg og mælk. Det er bestemt en opskrift jeg vil bruge igen på burgerboller - de blev lidt briocheagtige på grund af smøren.
Tror smøret er med til at gøre dem bløde.
Og så fordi de er ret flade så de kan gennembages på ti minutter = der når ikke at komme så meget skorpe.