• President_PyrusOPMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      8 months ago

      Den må være i Jylland. Jeg kunne kun finde på at overholde min flæskestegssandwich eller burger/bøfsandwich med sovs hvis jeg befandt min i Jylland.

      Hilsen København

  • President_PyrusOPMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    8 months ago

    Som lovet, så blev det til flæskestegssandwich i dag. Og så endda med hjemmelavet syltede agurker og burgerboller! Det er altså bare så lækkert

    • KlorofylA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      8 months ago

      Blev bollerne bløde i overfladen ? I så fald, hvordan opnår du det?

      • President_PyrusOPMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        8 months ago

        Ja, de blev meget bløde og lækre i overfladen. Jeg var meget positivt overrasket.

        Jeg brugte denne opskrift: https://madensverden.dk/burgerboller/

        Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men det kan være fordi jeg penslede bollerne i en blanding af æg og mælk. Det er bestemt en opskrift jeg vil bruge igen på burgerboller - de blev lidt briocheagtige på grund af smøren.

        • KlorofylA
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          8 months ago

          Tror smøret er med til at gøre dem bløde.

          Og så fordi de er ret flade så de kan gennembages på ti minutter = der når ikke at komme så meget skorpe.