• KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    1 year ago

    Blev bollerne bløde i overfladen ? I så fald, hvordan opnår du det?

    • President_PyrusOPMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      1 year ago

      Ja, de blev meget bløde og lækre i overfladen. Jeg var meget positivt overrasket.

      Jeg brugte denne opskrift: https://madensverden.dk/burgerboller/

      Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men det kan være fordi jeg penslede bollerne i en blanding af æg og mælk. Det er bestemt en opskrift jeg vil bruge igen på burgerboller - de blev lidt briocheagtige på grund af smøren.

      • KlorofylA
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        11 months ago

        Tror smøret er med til at gøre dem bløde.

        Og så fordi de er ret flade så de kan gennembages på ti minutter = der når ikke at komme så meget skorpe.