President_PyrusMA to Mad og drikke · 8 months agoFlæskestegssandwichimagemessage-square6fedilinkarrow-up116arrow-down10
arrow-up116arrow-down1imageFlæskestegssandwichPresident_PyrusMA to Mad og drikke · 8 months agomessage-square6fedilink
minus-squarePresident_PyrusOPMAlinkfedilinkarrow-up3·8 months agoJa, de blev meget bløde og lækre i overfladen. Jeg var meget positivt overrasket. Jeg brugte denne opskrift: https://madensverden.dk/burgerboller/ Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men det kan være fordi jeg penslede bollerne i en blanding af æg og mælk. Det er bestemt en opskrift jeg vil bruge igen på burgerboller - de blev lidt briocheagtige på grund af smøren.
minus-squareKlorofylAlinkfedilinkarrow-up3·8 months agoTror smøret er med til at gøre dem bløde. Og så fordi de er ret flade så de kan gennembages på ti minutter = der når ikke at komme så meget skorpe.
Ja, de blev meget bløde og lækre i overfladen. Jeg var meget positivt overrasket.
Jeg brugte denne opskrift: https://madensverden.dk/burgerboller/
Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men det kan være fordi jeg penslede bollerne i en blanding af æg og mælk. Det er bestemt en opskrift jeg vil bruge igen på burgerboller - de blev lidt briocheagtige på grund af smøren.
Tror smøret er med til at gøre dem bløde.
Og så fordi de er ret flade så de kan gennembages på ti minutter = der når ikke at komme så meget skorpe.