Havregrynspandekager
- 150g havregryn
- 1 tsk. bagepulver
- ¼ tsk. natron
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 1 tsk kanel
- 1 tsk kardemomme
- 1 kns salt
- 2 æg
- 190g yoghurt/tykmælk/kefir/kernemælk
- 1 spsk chiafrø
- 1 tsk. Hørfrø
- 1 banan
Blend det hele sammen i en blender eller foodprocessor til det hele har konsistens som havregrød. Ikke blende for meget. 30 sek er ofte nok. Bages langsomt ved middel varme som små klatter på en varm slip-let pande smurt med smør.
Serveres med en skefuld yoghurt og en klat syltetøj eller sirup.
Velbekomme 😋
You must log in or register to comment.
Perfekt til en søndag!
Har bagt dem hver eneste søndag i 4 år nu… Det fungere skam
Hvordan smager de? De ligner nærmest frikadeller på billedet 😂
De smager fantastisk med til youghurt og sirup ovenpå. En lidt fast pandekage med haversmag… Ved ikke rigtig hvordan jeg ellers skal forklare smagen
Jeg troede også først at det var nogle store, flade frikadeller
Stærkt bidrag! De lyder lækre 😋