Havregrynspandekager

  • 150g havregryn
  • 1 tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. natron
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 kns salt
  • 2 æg
  • 190g yoghurt/tykmælk/kefir/kernemælk
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 tsk. Hørfrø
  • 1 banan

Blend det hele sammen i en blender eller foodprocessor til det hele har konsistens som havregrød. Ikke blende for meget. 30 sek er ofte nok. Bages langsomt ved middel varme som små klatter på en varm slip-let pande smurt med smør.

Serveres med en skefuld yoghurt og en klat syltetøj eller sirup.

Velbekomme 😋

    • @TDCNOP
      link
      34 months ago

      Har bagt dem hver eneste søndag i 4 år nu… Det fungere skam

  • @SorteKaninA
    link
    44 months ago

    Hvordan smager de? De ligner nærmest frikadeller på billedet 😂

    • @TDCNOP
      link
      34 months ago

      De smager fantastisk med til youghurt og sirup ovenpå. En lidt fast pandekage med haversmag… Ved ikke rigtig hvordan jeg ellers skal forklare smagen

    • @President_PyrusM
      link
      24 months ago

      Jeg troede også først at det var nogle store, flade frikadeller

  • @letraset
    link
    34 months ago

    Stærkt bidrag! De lyder lækre 😋