Jeg er blevet temmelig fascineret af fermentering og har på det sidste fermenteret dette og hint - gulerødder, porrer, ratatouille, saurkraut - men har endnu ikke forsøgt mig med kimchi, men det bliver der rodet bod på nu. Synes det ser fornuftigt ud!
Til små forsøgs-omgange kan jeg anbefale stempel-kaffekander. Der er indbygget hold-ting-under-vandet i dem. En plastikpose over toppen og en elastik rundt om plastikposen, så er det lufttæt nok :)
Hah det er sgu en meget god idé! Jeg har dog nogen fancy fermenteringsbeholdere til forsøg. De er bare så - relativt - små, at det ikke giver mening til sauerkraut eller kimchi. Jeg er også temmelig glad for kaffe uden kål og chili ligesom @President_Pyrus@feddit.dk :D
Bare ærgerligt at man så ikke kan lave sin kaffe. Ellers kan man altså også bruge et halv løg eller en sammenhængende stykke kål til at holde det nede.
Jeg drikker ikke kaffe, så det er ikke noget problem 😀
Fermentering og også fucking fedt! Jeg plejer også at lave en omgang sauerkraut hvert efterår - helt tilfældigt omkring oktoberfest.
Jeg går også og drømmer om at eksperimentere med hjemmebrygget øl igen. Jeg gjorde det i undervisningen da jeg gik i 2.g, og det var virkelig fedt at prøve, selvom resultatet dengang ikke var det bedste. Jeg har desværre bare ikke rigtig plads i min etværelses lejlighed :(
Haha sikke en pudsig timing! Udover bratwursten synes jeg, at sauerkrauten går godt som det syrlige element i en salat eller i den dur. Den er et fast element i madpakken pt.
Ah yeah, det kunne jeg også godt tænke mig, men det kniber med tiden. Jeg har brygget i venskabeligt lag nogle gange og koden til et godt bryg lader til at være DIPA og Imperial Stouts: mere af alt det gode resulterer i et godt (eller bedre) bryg!