Jeg er blevet temmelig fascineret af fermentering og har på det sidste fermenteret dette og hint - gulerødder, porrer, ratatouille, saurkraut - men har endnu ikke forsøgt mig med kimchi, men det bliver der rodet bod på nu. Synes det ser fornuftigt ud!

  • @President_PyrusM
    link
    34 months ago

    Fermentering og også fucking fedt! Jeg plejer også at lave en omgang sauerkraut hvert efterår - helt tilfældigt omkring oktoberfest.

    Jeg går også og drømmer om at eksperimentere med hjemmebrygget øl igen. Jeg gjorde det i undervisningen da jeg gik i 2.g, og det var virkelig fedt at prøve, selvom resultatet dengang ikke var det bedste. Jeg har desværre bare ikke rigtig plads i min etværelses lejlighed :(

    • @UnderbroenOP
      link
      34 months ago

      Haha sikke en pudsig timing! Udover bratwursten synes jeg, at sauerkrauten går godt som det syrlige element i en salat eller i den dur. Den er et fast element i madpakken pt.

      Ah yeah, det kunne jeg også godt tænke mig, men det kniber med tiden. Jeg har brygget i venskabeligt lag nogle gange og koden til et godt bryg lader til at være DIPA og Imperial Stouts: mere af alt det gode resulterer i et godt (eller bedre) bryg!