Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7, hvis intet er forkert. Eventuelle ændringer kan forkomme. (Jeg skal opgradere systemet der poster indlægene)

  • @bstix
    link
    English
    85 months ago

    Jeg var på Filmstriben og så den danske film “Asfalt” fra 2023.

    Den omhandler en lastbilchauffør som kører rundt i Vestjylland og bliver konfronteret med sin fortid. Filmen har kun 2 skuespillere og foregår i og omkring lastbilen. De øvrige medvirkende er udelukkende på telefon, hvilket er en interessant tilgang som med enkle virkemidler får stablet en historie på benene. Desværre så er historien forudsigelig og personerne er stereotyper, som ikke rigtigt virker realistiske i denne “socialrealistike” historie. Skuespillerne gør det tilgengæld godt og formår at gøre de usagte ting til det vigtigste i historien.

    Alt i alt er vurderingen 5.2/10 på IMDb lidt i underkanten.

    OK med tømmermænd.

  • @Jramskov
    link
    65 months ago

    Jussi Adler-Olsen’s tiende og sidste bog om Afdeling Q: Syv m2 med lås.

    Fandt den udemærket, om end ikke den bedste i serien.

  • @KlorofylM
    link
    65 months ago

    Min store datter og jeg er blevet færdige med Erik menneskesøn, og er lige startet på efterfølgeren: Kampen om sværdet. Synes det er nogle overraskende gode bøger.

    Kommer nok også til at se en del tv med min lille datter i dag, da hun har feber og jeg er hjemme og passe på hende.

    • @Underbroen
      link
      35 months ago

      God bedring til datteren! Kampen om sværdet er den svageste af Erik menneskesøn bøgerne, men de alle gode. Dem glæder jeg mig til at genlæse når ungerne bliver større.

      • @KlorofylM
        link
        35 months ago

        Ok. Ind til videre er min datter lidt skuffet over at Erik er blevet transporteret hjem til hans forældre.

        Hvor gamle er dine unger ? Min den store er 7 år. Vi forsøgte også at læse Erik menneskesøn for nogle år siden. Men det blev alt for uhyggeligt da de kom til hel, specielt da Nidhug sprøjtede syre på Erik, og hans hud blev ætset. Så vi måtte faktisk stoppe. Men det går super nu ;)

        • @Underbroen
          link
          35 months ago

          Den ældste er på vej mod 5, så der går i hvert fald kunne 2 men nok snarere 3 år inden det blive helt relevant. Pt. fungerer Josefine Ottesens Hullerik serie godt herhjemme :)

          • @KlorofylM
            link
            35 months ago

            Jeg kan anbefale Vildheks af Lene Kaaberbøl. Dem læste vi da mine piger var 5 og 6, og de spiste begge bøgerne råt ;)

  • @President_PyrusM
    link
    55 months ago

    Jeg er for hundredesyttende gang begyndt at høre Harry Potter på lydbog, oplæst af Stephen Fry. Det er en serie som jeg hører, som andre hører musik.

      • @Underbroen
        link
        35 months ago

        Er det the unbelievable truth, du mener? Eller er der også en incredible truth af en David Mitchell?

        Jeg troede jeg var den eneste, som lyttede til den - den kommer jeg altid i godt humør af!

  • @cute_astronaut
    link
    55 months ago

    Jeg er blevet færdig med Jedi Survivor historien, så der er lidt tilbage at undersøge, men ellers er jeg lige gået i gang med Hogwarts Legacy og er indtil videre godt underholdt med at være en ung troldmand der er ved at lære magi, og begyndt at få en anelse af hvilke udfordringer der ligger forud.

  • @EvilCartyen
    link
    35 months ago

    Jeg er endeligt kommet igang med X4: Foundations, det er stort set som forventet. Er spændt på om jeg får tid til rigtigt at komme igang med det :)

    Har sneget mig til et Apple TV-login og med det chancen for at se nogle nye ting. Er startet på Silo. Jeg læste novellerne da de kom ud selfpublished i 2011 og frem, så det er lidt sjovt at det nu er endt med en tv-serie. Man føler lidt man har været med hele vejen, ik.

    • @Jramskov
      link
      55 months ago

      Jeg vil anbefale at se disse: Ted Lasso, Slow Horses, Severance.