• @SorteKaninOPMA
    link
    10
    edit-2
    5 months ago

    Folk kunne måske også bare undlade at køre bil i den slags vejr. Men det kunne myndighederne måske også gøre mere for at tilskynde. Vild idé, men kunne man i sådan et tilfælde måske lukke det venstre spor på motorvejen? Så kan man kun køre rimelig langsomt og ikke overhale, men det ville vel også mindske risikoen for uheld? Langsom kørsel er vel også at foretrække frem for at sidde fast på vejen i 20 timer.

    • @leds
      link
      105 months ago

      Men dagen før var der flere artikler i medierne at man skal møde op på arbejde ellers bliver du trukket i løn eller være. Det hjælper ikke…

    • @President_PyrusM
      link
      75 months ago

      Politiet havde jo meldt ud, at man skulle undgå unødig udkørsel. Hvis bilisterne modsætter sig politiets opfordring, er de så ikke selv skyld i, at de ender i en snedrive?

      - Det er svært at bebrejde de bilister, der kørte ud. I stedet for at have den store pegefinger fremme, så er det vigtigt at få afdækket, hvad der gjorde, at beredskabet var så lang tid om at komme frem, siger Mai Mercado.

      Jeg er meget enig med dig, og temmelig uenig med mit eget parti her. Når man vælger at køre ud på trods af at politiet advarer mod det må man altså også acceptere at der er en risiko ved det. Selvfølgelig skal politi og beredskab stadig hjælpe dem der sidder fanget derude, og det er lang tid folk har ventet. Men når selv forsvarets piranhaer kører fast, så vidner det altså om en ekstraordinær vejrsituation, som samfundet ikke er gearet til at håndtere med det materiel vi har i dag.

      Vild idé, men kunne man i sådan et tilfælde måske lukke det venstre spor på motorvejen?

      Det tror jeg bliver svært, da det er de færreste steder vi har elektroniske skilte som politiet kan bruge til at lukke en bane. Desuden vil man stadig kunne blive nødt til at overhale diverse biler og specielt lastbiler der sidder fast.

    • @RedFoxDK
      link
      45 months ago

      Folk kunne måske også bare undlade at køre bil i den slags vejr.

      Det kunne også være i en ide, problemet er lidt samfundet og tid står ikke stille, selvom vejret siger det skal.

      Nogle skal måske sige det sidste farvel til et familiemedlem, andre er på vej til hospitalet da de har en aftale eller akut skal anses af en læge, uden det er livsfarligt.

      Så er der alle dem, som ikke har den luksus at kunne arbejde hjemmefra, som enten kan vælge at prøve lykken (ved at tage afsted) eller betale selv for at blive hjemme - som bl.a denne artikel siger: Det er dit ansvar at kunne møde op på arbejde. Jeg forstå så godt, at folk vælger at prøve lykken fremfor betale af egen lomme, da ingen gider miste en feriedag eller blive fratrukket løn, hvis de måske er heldig og kan komme frem. Ville man hellere havde de ansatte bliver hjemme, så må man sgu betale dem til at blive det fremfor sige “Det er i orden i bliver hjemme, men det bliver for egen regningen”

  • @drkt
    link
    3
    edit-2
    5 months ago

    deleted by creator

  • @Grippler
    link
    1
    edit-2
    5 months ago

    deleted by creator