Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @President_PyrusM
    link
    67 months ago

    Efter at Murtagh, som er bog fem i Eragon-serien, kom ud for lidt over en måned siden er jeg naturligvis også begyndt at høre resten af serien på lydbog igen. Så nu er jeg i gang med Arven, bog fire.

    Og så har jeg selvfølgelig også spillet alt, alt for meget factorio det sidste stykke tid. Det er virkelig afhængighedsskabende at se sin fabrik blive større!

    • @President_PyrusM
      link
      67 months ago

      Og så tror jeg at jeg vil sætte Alene Hjemme på i aften - man har jo trods alt juleferie fra studiet ;)

      • @farsinuce
        link
        67 months ago

        Nyd denne tid, og husk tilbage på den.

        *[Indsæt anekdote om nedsmeltet 2-årig]

  • @dybber
    link
    6
    edit-2
    7 months ago

    Læste Asser Amdisens “En ualmindelig og kortfattet Danmarks historie”. Godt overblik og gode korte forklaringer af hvad ting som reformationen, tabet i 1964, mv. har gjort ved vores selvforståelse og måde at være i verden. (Starten var ikke helt så interessant, bare en masse Knud’er og Valdemar’er der dræber hinanden) Overvejer nu at gå i gang med hans europahistorie

  • @bobslaede
    link
    dansk
    47 months ago

    Så Gremlins i weekenden. Den var ikke så skræmmende som jeg husker det :) Sjov julefilm

  • @drkt
    link
    4
    edit-2
    5 months ago

    deleted by creator

    • @SorteKaninMA
      link
      37 months ago

      Jeg har læst en af hans andre bøger The Prince of Milk. Jeg er nok gladere for hans videoer men det var stadig rimelig surrealistisk og underholdende læsning.

      • @drkt
        link
        2
        edit-2
        5 months ago

        deleted by creator

  • @Underbroen
    link
    47 months ago

    Sidste uge stod på en tur på hospital med den yngste, som blev ramt af en nasty omgang RS. Alt er okay nu, og det var aldrig voldsomt alvorligt, men damn det er hårdt at se sit barn indlagt. On the lighter side of things er jeg kommet i gang med Anthony Dorr’s Byen i Skyerne, som er umiddelbart fængende. En form for magisk realisme kombineret med ekstrem realsime på tværs af tid (med en indtil videre lidt mærkelig snert af science fiction). Jeg er godt underholdt so far!

  • king_link1
    link
    47 months ago

    Jeg har været syg så har set en masse film, men jeg så the terminal og den var virkelig inspirerende. Det er en gammel film men har først lige fået set den. Klasse film, jeg anbefaler den til alle