• DraagDunkOP
    link
    141 year ago

    Det er muligvis mig der er en ræverød hund, men jeg synes det her lugter lidt af noget amerikansk import af militær-ophøjelse. Er forventningen at man skal reagere på folk i uniform den 27.? Hvem vil overhovedet benytte sig af denne dag? Jeg kunne godt mistænke, at det mest er LARPere der kommer til at benytte sig af det.

    • @letraset
      link
      111 year ago

      Jeg synes også det er noget pladder-patriotisme.

    • @RedFoxDK
      link
      61 year ago

      Se det ligesom med honninghjerter til sygeplejerskerne i Region H ved julen 2020: Det er en billige omgang politisk “Vi er taknemmelig for jer” symboler.

      Synes også jeg har læst i dag, at fungerer forsvarsminister sagde man ikke ville hæve lønnen i forsvaret… Så er det sikkert “betaling” for ikke at hæve lønnen

    • @letraset
      link
      101 year ago

      "Som tak for din tjeneste har vi fra i år besluttet at øge din… synlighed i det danske samfund. Du må nu bære din uniform når du ikke er i tjeneste, på en dag vi bestemmer.

      Tak for din indsats.

      (Honninghjerte ikke inkluderet.)"

  • Peter Makholm (Dansk)
    link
    fedilink
    8
    edit-2
    1 year ago

    Fra en anden artikel:

    “Jeg ved ikke, hvor mange der er medlem af Hjemmeværnet eller Beredskabet på min arbejdsplads, men jeg glæder mig til at se det. Man kan få en aha-oplevelse over, hvad folk laver i deres fritid” - kompagnichef for Hjemmeværnet og lokal operationsofficer i Sønderborg.

    Man kunne også … tale med sine kollegaer. Så finder man også ud af om de spiller skak eller er mekaniker for et off road-team.

    Kilde: https://www.dr.dk/nyheder/indland/danmark-har-faaet-uniform-paa-jobbet-dag-fantastisk-man-vil-anerkende-os-frivillige