• @drkt
    link
    7
    edit-2
    5 months ago

    deleted by creator

  • Andreas
    link
    78 months ago

    Håber de gør det så at familien og vennerne der ikke vil betale forlader deres produkter.

    • @KlorofylM
      link
      48 months ago

      Håber at det gør at mine ungers skole dropper at dele billeder og videoer over FB.

  • @letrasetOP
    link
    dansk
    58 months ago

    Så kommer abonnementsordning på Facebook og Instagram lidt tættere på. Jeg ved ikke om det vil have nogen indflydelse på folks brug af platformene, eller om det får folk til at tænke sig lidt mere om, i forbindelse med deres brug af dem, men det er da interessant at en bruger er mellem ~75,- og ~100,- værd om måneden.

  • @SorteKaninMA
    link
    58 months ago

    Nu får man pludselig valget mellem at betale et gebyr, som man måske ikke har råd til, eller at opgive sit privatliv, siger Tobias Judin og påstår, at det minder om “afpresning”.

    Privatliv er en menneskeret og det kan ikke passe at man skal betale for sin ret. Jeg ser det på samme måde som sundhedsvæsenet, som vi ligeledes har over velfærden - altså alle folk har ret til lægehjælp. Privatliv burde være det gratis udgangspunkt.

    “Hvordan skal Meta/Facebook så tjene penge” er der måske nogen der så spørger. Man kan jo godt vise reklamer selv om man ikke personaliserer dem med en hel masse data. Og man kunne eventuelt tjene penge på andre måder. Men måske er sociale medier også noget som simpelthen ikke bør være kommercielt, men nærmere socialiseret infrastruktur som vi alle bruger og har gavn af. Ligesom vejnettet eller sundhedsvæsenet.

  • @EvilCartyen
    link
    48 months ago

    Kæft hvor godt, så bliver det nemmere at få folk over på Matrix i stedet for Messenger.

    • @letrasetOP
      link
      28 months ago

      Ja, man har vel lov at håbe at det kunne være en af konsekvenserne af det. Dog har jeg en mistanke om, at størstedelen vil være ligeglade og mener, at det er for meget at betale endnu et abonnement for lidt såvsjal mædia.