Jeg prøver selv at minimere mit indtag af kød- og mejeriprodukter, og mælk er ret nemt at undgå da jeg synes at der er mange plantemælksprodukter der faktisk smager bedre. Og så er de langtidsholdbare hvilket betyder at man ikke skal ud og købe ind flere gange om ugen.
Men plantebaseret ost er fandeme en nederes oplevelse, så jeg ser virkelig frem til udviklingen! Generelt er der jo mange kødfri fermenterede produkter som faktisk smager ret godt, bl.a. blev jeg selv glad for Tæmpeh - det smager ikke af kød, men det smager godt nok af meget mere end de rene gule ærter som det er lavet af. Nu har jeg bare problemer med at finde det fordi min lokale Irma er lukket :(.
“Skærbar” er i øvrigt ikke er særlig godt navn, synes jeg. Det er lidt ligesom at kalde plantemælk for “hældbar” :P.
Jeg prøver selv at minimere mit indtag af kød- og mejeriprodukter, og mælk er ret nemt at undgå da jeg synes at der er mange plantemælksprodukter der faktisk smager bedre. Og så er de langtidsholdbare hvilket betyder at man ikke skal ud og købe ind flere gange om ugen.
Men plantebaseret ost er fandeme en nederes oplevelse, så jeg ser virkelig frem til udviklingen! Generelt er der jo mange kødfri fermenterede produkter som faktisk smager ret godt, bl.a. blev jeg selv glad for Tæmpeh - det smager ikke af kød, men det smager godt nok af meget mere end de rene gule ærter som det er lavet af. Nu har jeg bare problemer med at finde det fordi min lokale Irma er lukket :(.
“Skærbar” er i øvrigt ikke er særlig godt navn, synes jeg. Det er lidt ligesom at kalde plantemælk for “hældbar” :P.