Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @EvilCartyen
    link
    5
    edit-2
    8 months ago
    • Spillet: Jeg er hoppet tilbage på Imperator: Rome, som med Invictus-modden faktisk er et fint spil
    • Læst: Jeg læser stadig Camus’ på fransk. Det går stadig langsomt.
    • Hørt: Jeg hører som regel cykelpodcasts, men sæsonen er ovre, så det bliver mest til The History of Byzantium, Heavyweight, Science VS og Aunty Donna Podcast. Jeg er skiftet fra Google Podcasts til AntennaPod, der er gratis og open source. Det er nice!
    • @Isbjerg
      link
      58 months ago

      Jeg bruger også AntennaPod, og jeg er vældig tilfreds.

    • @letraset
      link
      dansk
      38 months ago

      AntennaPod er supergodt, også glad bruger her. Lidt ærgerligt at gPodder.net ikke rigtig virker, til at synkronisere på tværs af devices.

      Jeg har også pillet lidt ved podverse.fm (første 3 måneder gratis), men jeg er ikke sikker på jeg ender med at betale for det. Jeg kan bedre lide AntennaPod, på trods af manglende sync.

  • @KlorofylM
    link
    48 months ago

    Har været i teatret og set moulin rouge musical.

    Jeg er ordmæssigt et alt for fattigt menneske til at kunne beskrive hvilken stor oplevelse det var. Kan ikke huske at jeg har været så betaget af noget siden jeg var barn. Har ondt af dem der ikke når at få den oplevelse.

    • @farsinuce
      link
      38 months ago

      Dit heldige asen :)

      Det er først nu, jeg hører om musical’en. Der er ikke flere billettider (Holstebro/Vejle), som fungerer i vores kalender.

      Jeg må leve højt på at have nået Book of Mormon, mens den kørte.

  • @leds
    link
    3
    edit-2
    8 months ago

    Spil: begynd endnu engang forfra med Endless Sky , gratis på steam , meget vanedannende.

    Også fået brætspillet Root frem igen der er bare godt, en af det få asymmetriske spil.

  • @President_PyrusM
    link
    38 months ago

    Jeg hører Inheritance, som er fjerde bog i Eragon serien af Christopher Paolini. Jeg er jo nødt til at få forberedt mig inden hans nyeste bog (Murtagh) udkommer i november.

      • @President_PyrusM
        link
        28 months ago

        Jeg har også lyst til at skrive den på ønskelisten, men realistisk set kan jeg ikke vente, så jeg har nok allerede læst den til jul.

    • @Marand
      link
      28 months ago

      Fedt, den var ikke på min radar :) Voksede op med Eragon, så det er fedt at vi får lidt mere fra verdenen, og synopsis lyder meget god. Du må meget gerne skrive en lille anmeldelse når du er færdig, hvis du vil :)

      • @President_PyrusM
        link
        38 months ago

        Jeg tror ikke at jeg har skrevet en boganmeldelse siden syvende klasse, men det kunne da godt være.

        Og jeg voksede også selv op med Eragon, så det er en stor forløsning at der nu kommer en ny bog, og muligvis også flere i universet. Hvis du ikke har set det, så skrev Paolini (og hans lillesøster Angela) The Fork, the Witch and the Worm for nogle år siden, som også kan anbefales.

  • @letraset
    link
    dansk
    3
    edit-2
    8 months ago

    Jeg fik for nyligt set Andor sæson 1 færdig, og jeg synes faktisk det er noget af det bedste af de Star Wars spinoffs Disney har lavet. Kan godt anbefales herfra.

    Dernæst kastede jeg mig over noget hjernedød action-underholdning, nemlig The Equalizer trilogien. Jeg er stor Denzel Washington fan, og den leverer på underholdning. Der skal ikke meget hjerne til for at kunne følge med, og det var lige hvad jeg havde brug for.

    • @Marand
      link
      38 months ago

      Enig, Andor har givet mig et nyt håb (høhø) om at Disney godt kan levere noget godt Star Wars (selvom der er langt imellem)

  • @SorteKaninMA
    link
    18 months ago

    Prøvede at spille Manifold Garden men gik desværre død i det. Det er et meget teknisk imponerende puzzle-spil men der er for lidt direktion og ingen historie.

    Jeg må vente til Talos Principle 2 til November.