“Tonen i de lukkede internetfora er både hård og hadefuld, siger ekspert. I de lukkede internetfora hersker der en fælles forståelse af, at kvinderne selv er udenom, at der bliver byttet og delt falske nøgenbilleder af dem på nettet, siger ekspert.”

  • @invisi1407
    link
    51 year ago

    Selvfølgelig er den det - tonen i lukkede internetfora er måske endda værre end i almindelige lukkede rum/sociale cirkler fordi man kan være anonym.

    Det er uden tvivl et problem med de her falske nøgenbilleder og jeg tænker at det på et eller andet tidspunkt rent lovmæssigt, hvis ikke allerede, ryger ind under almindelig deling af nøgenbilleder af en person.

    Om de er falske eller ej gør jo ingen forskel ift. den skade det kan gøre på personens omdømme - den eneste forskel er vel, heldigvis, at ens egen krop ikke bliver krænket.

    • @SorteKaninMA
      link
      41 year ago

      Men hvad kan man gøre? Altså udover at kontakte Discord og få dem til at lukke serveren eller noget i den stil. De flytter jo så bare over i noget endnu mere lukket/anonymt tænker jeg.

      • @President_PyrusM
        link
        31 year ago

        Det er nok en kamp der aldrig vil stoppe. På samme måde med pirateri.

      • @invisi1407
        link
        21 year ago

        Ja, det er jo faktisk et spændende dilemma. Vil man lukke for det og risikere at de søger hen et sted hvor man ikke kan følge med, eller vil man lade dem holde det tilgængeligt så man kan holde øje med dem?

        Jeg tror det bedste er, at man opruster det digitale politis tilstedeværelse og forsøger at finde ud af bagmændende bag disse handlinger og straffer dem hårdt, men retfærdigt.