Jeg fik købt mig sådan nogle hævekurve (set bagerst i billedet) og så har jeg jo også min nye røremaskine, så det er noget nemmere at lave en stor portion dej til to store brød. Jeg endte måske med at bruge lidt for meget gær for de hævede virkelig kraftigt, men det endte med at blive en meget luftig og blød krumme så jeg klager ikke :)

    • SorteKaninOPA
      link
      fedilink
      arrow-up
      5
      ·
      22 days ago

      Jeg var også meget tilfreds med skorpen. Man ved den er god når man kan høre brødet krakelere når det kommer ud af ovnen 😂

  • letraset
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    22 days ago

    De ser rigtig lækre ud. Hvor købte du dine banneton (hævekurve)?

  • KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    22 days ago

    ser mega godt ud.

    Jeg endte måske med at bruge lidt for meget gær for de hævede virkelig kraftigt

    Gør jeg ogås for tiden. Tror det er varmen der får gæren til at arbejde hurtigere end man er vant til.

  • Urt
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    22 days ago

    En af mine favoritting i verden er hvidt brød med en god skorpe - bliver helt lækkersulten af dit billede! Ser virkelig lækkert ud