• @President_PyrusOPM
    link
    410 months ago

    Det ville da være skønt at få det legaliseret, men er der nogen der tror på at regeringen på nogen måde vil gå med til det?

    • @dolle
      link
      810 months ago

      Måske ikke denne regering, men jo mere man snakker om det, og får flere folketingspolitikere med, jo større bliver chancen for at den næste regering måske vil.

    • @gloriousspearfish
      link
      310 months ago

      Jeg tror det kommer til at ændre en del når Tyskland om lidt får legaliseret det. Så er det lige pludselig ikke så langt væk at snakke om i Danmark.

  • @Marand
    link
    310 months ago

    “Fem gange har Borgerrepræsentationen bedt skiftende regeringer om tilladelse til sådan en ordning, og fem gange har svaret været nej.”

    Jeg ville være ret overrasket hvis de får lov med nuværende regering, men måske. Hash spørgsmålet virker som sådan en ting som ikke rigtig er blevet diskuteret ordentligt på højeste plan fordi det var nemt at ignorere det, når vi bare havde samme status quo som vores nabolande. Hvis tyskerne legaliserer tror jeg det ville være naturligt at tage det op seriøst, fordi nu ville vi ikke længere være et eller andet mønsterbryder land for at legalisere, så det er langt mere fordøjeligt for vores politikere, tror jeg.

    Plus, der er også de praktiske spørgsmål. Hvis tyskerne legaliserer så kan danskerne få fingre i det meget nemmere end før ved at køre til grænsen og købe noget med hjem. Hvis det er ulovligt her så skulle der langt mere grænsekontrol for at dæmme op for det, hvilket selvfølgelig ville koste flere resourcer=penge, og skabe gnidning i mobiliteten imellem Tyskland og Danmark. På det tidspunkt ville det måske være billigere at legalisere og tjene nogle skattepenge på at sælge det selv (går ud fra at der ville blive smidt ret høje afgifter på salg af hash).