- cross-posted to:
- lemmybread@lemmy.world
- cross-posted to:
- lemmybread@lemmy.world
Jeg har aldrig prøvet en så høj hydrering før og blev virkelig glad da jeg så hvor store luftbobler den fik! :D
Brødet før udskæring:
Skiver:
Jeg har aldrig prøvet en så høj hydrering før og blev virkelig glad da jeg så hvor store luftbobler den fik! :D
Brødet før udskæring:
Skiver:
På nær kardemomme er vores ingrediensratio stort set ens. Jeg brugte 2 kg mel, 1600 ml vand, 40 gram salt og 12 gram tørgær ( svarende til 50 gram i følge produktbeslrivelsen ).
Brugte økologisk Manitobamel fra Netto med 13% protein. Min erfaring siger mig et mel med højt proteinindhold generelt giver bedre brød.
Jeg har en stor pose utrolig dårlig mel her fra Aurion, alt hvad jeg bruger det til mislykkes bare. Har helt mistede lyst til at bage brød. Måske kan jeg tilføje godt del seitan mel (100? % gluten) eller bare købe nyt og smide den her ud efter været gemt nogen år bagest i skabet…