• @EvilCartyen
    link
    62 months ago

    Fuld gang i reformerne for tiden :) Også de ikke så populære.

    Jeg er ikke nødvendigvis imod sådan en reform, men det er vigtigt at vi ikke lader det være en endelig endestation hvis man ikke klarer kravet efter folkeskolen. For de motiverede skal det være muligt at supplere op og hæve sit snit, hvis man pga. andre omstændigheder ikke har klaret adgangskravet. Folkeskolen er ikke nødvendigvis et godt sted for alle unge, og det vil også påvirke ens karakterer.

    • @UnderbroenOP
      link
      42 months ago

      Jeg er egentlig enig: det giver ikke mening, at der er så mange pt. som mere eller mindre bliver tvunget til at vælge gymnasiet efter en folkeskole, de ikke var glade for. Men valget skal være en gulerod og ikke en pisk eller straf. At udelukke nogen på baggrund af noget så arbitrært som et karaktergennemsnit giver ikke mening. Specielt ikke hvis der ikke er godt alternativ for de som ikke længere kan komme i gymnasiet.

      • @Grippler
        link
        4
        edit-2
        2 months ago

        Specielt ikke hvis der ikke er godt alternativ for de som ikke længere kan komme i gymnasiet.

        Det er vel fordi de vil sørge for, at deres eneste mulighed efter folkeskolen hurtigt bliver snævret ind til erhvervsuddannelserne. Om det er et godt alternativ ved jeg ikke, det tror jeg ikke det nødvendigvis er for mange.