• @ArcticDagger
    link
    75 months ago

    Jeg er enig i, hvad du siger, men jeg tror at frygten er, at hvis man tillader dette, så kan det argumenteres, at man også skal åbne for en masse andre ting. Det er med til erodere loven

    • @madsen@lemmy.world
      link
      fedilink
      55 months ago

      Enig. Jeg mener også klart, at naturen kommer først. Og nu kan man næppe argumentere for, at det er en menneskeret at spille disc golf i offentlige skove, så det siger sig selv, at vi bør overholde de regler der er og gøre vores tilstedeværelse så umærkelig som muligt. Det er selvfølgelig fedt med lækre tees, men man kan nu godt spille uden. Som de nævner, så er det nok mest i forbindelse med større turneringer, man sådan virkelig vil savne dem, men måske man kunne få lov til at lave midlertidige tee-steder — f.eks. af træ og kunstgræs, som hurtigt og nemt kunne sættes op og fjernes igen — i sådan en situation?

      Nu er jeg ikke selv med i nogen klub og spiller ikke turneringer, så jeg har selvfølgelig ikke så meget i klemme her, hvorfor min holdning til det nok også er noget mere afslappet end dem, der har lagt hundrede-, hvis ikke tusindvis af timer i at bygge baner, organisere turneringer, drive klubber/organisationer, osv. Kan godt forstå, hvis de føler sig lidt ramt, når loven pludselig ændrer karakter, så deres arbejde er mere eller mindre spildt.