• @President_PyrusM
    link
    67 months ago

    Nu er jeg ikke fodboldfan overhovedet. Jeg kan måske finde på at se nogle kampe i slutrunden hvis det går godt, og jeg ikke har andet at lave, så jeg har i forvejen nok ikke den helt store sympati med Louis. Men er det ikke bare et resultat af udbud og efterspørgsel? Når efterspørgslen efter hotelværelser stiger voldsomt i en kort periode samtidig med at udbuddet må forventes at være relativt konstant, så giver det (i hvert fald med min økonomibaggrund) rigtig god mening at det vil resultere i stigende priser. Alternativet er at der vil være mangel på hotelværelser.

    • @UnderbroenOP
      link
      37 months ago

      Jeg ved heller ikke om, jeg har den store sympati, men jeg kan se pointen om, at man håber at skabe en folkefest og så er det nødvendigt med lavere priser. Ideen er vel at enten UEFA, den tyske stat, bundesländerne eller bystyret giver tilskud til hotellerne, så de kan holde priserne lavere (der vil altid være højsæsonspriser). Der vil altid være mangel på hotelværelser når 40-60000 mennesker rykker ind, spørgsmålet er vel snarere hvor stor en profitmargin hotellerne kan “tillade” sig.

      • @SorteKaninMA
        link
        37 months ago

        Men bliver det så ikke bare et lotteri? Altså det er jo ikke fordi flere mennesker kan komme alligevel.

        • @UnderbroenOP
          link
          37 months ago

          True, men så bliver det ikke kun folk, som kan betale 5000kr per overnatning, men en mere divers forsamling. Og de som kommer kan blive længere, fordi det er billigere.