God weekend

  • @MummifiedClient5000
    link
    101 year ago

    Jeg var sgu på Roskilde for første gang i 20 år igår. RF var en vigtig del af min ungdom og jeg var der fra 92 til 02, men droppede det da jeg blev familiefar. Nu var det så i stedet nærmest en familieudflugt.

    Men programmet i går var ikke rigtigt noget at råbe hurra for.

    VI startede med at komme for sent til Eyes som jeg ellers gerne havde set. Vi så Ithaca på Gaia-scenen som var fede, men kun spillede en halv time. Derefter holdt vi os til hovednavnene på Orange bortset fra hvad vi lige gik forbi mens vi vandrede rundt mellem koncerterne: Busta Rhymes var mest bare til grin, Tove Lo leverede noget uartigt powerpop som var helt fint. Lil Nas X gjorde det kort, men godt (og lå desværre samtidig med Electric Wizard som jeg ellers hellere havde set) og Burna Boy (som var grunden til at vi valgte torsdagen) sluttede af med noget afrobeat som fik gang i folk, men ikke rigtigt siger mig noget.

    Men det var dejligt med et gensyn med festivalpladsen, Mor Tove, alien boller ko og sorte bussemænd. Jeg er overrasket over hvor korte koncerterne er blevet. Lil Nas X optrådte kun i omkring 50 minutter. Såden var det ikke i gamle dage.

    Jeg kommer helt klart aldrig til at ligge i telt derude igen, fordi fuck det, vi har penge til en vogn hjem, men det kommer helt sikkert til at være noget vi skal gentage.