• Limfjorden
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    4
    ·
    9 months ago

    Må tilstå jeg aldrig er blevet køresyg i et tog, så vi er nok forskellige på det punkt også. Det er af en eller anden grund fortsat billigere og hurtigere at tage bilen fra Aalborg til KBH så jeg synes egentlig stadig der er en mangelfuld togservice der.

    I min pointe om støjniveau tænker jeg netop på at tog har en stillezone og at vindstøjen og dækstøjen er markant lavere i et tog. De er også bedre lydisoleret.

    • Grippler
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      9 months ago

      Ifht. togservice var det ikke så meget prisen men tilgængeligheden jeg mener er fin. Der kører mange tog så man kan nemt finde et der passer nogenlunde tidsmæssigt med ens planer.

      Men størstedelen af toget er desværre ikke en stillezone, tværtimod. Det er jo kun en ret lille del af toget som så faktisk er mere stille.

      På trods af, at jeg egentlig ikke bryder mig om ar benytte offentlig transport, så mener jeg dog stadig den skal finansieres i langt højere grad end den er nu, specielt for områder uden for metropoler. Jeg har godt 30km på arbejde, bor i en by med 30k indbyggere. Provinsen, men ikke en lille landsby på lars tyndskids mark. Det tager en lille halv time i bilen at komme til/fra arbejde, men hvis keg skal tage det offentlige på arbejde, så har jeg 1:45 hver vej.