Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @dolle
    link
    310 months ago

    Vi har lige læst første bind af Harry Potter for min 6-årige, og selvom den var lige på grænsen til hvad han kunne følge med i, så var han ret bidt af den. Man skal bare lige huske at stoppe op og forklare lange ord og komplicerede karaktertræk.

    Vi gik derefter i gang med Det Gyldne Kompas som jeg selv læste med ret stor fornøjelse som barn/ung, og selvom jeg selv er ret bidt af den igen nu, så må jeg nok indrømme at man nok liiige skal være 5-6 år ældre for at fange den, så det kan godt være at den ryger på hylden igen til fordel for 2. bind af Harry Potter. Synd og skam, for det er en bedre bogserie i fantasygenren, men så må vi have den til gode :).

    • @Underbroen
      link
      310 months ago

      Det lyder virkelig hyggeligt! Jeg glæder mig også til at komme i gang med at læse Harry Potter og flere andre YA-ish bøger, men prøver at væbne mig med tålmodighed, så de har den rette alder, selvom det kan være svært. Det skal nok gå en 4 år endnu.