Vi skal have en ny pande herhjemme, da min gamle er for slidt. Jeg vil gerne have en pande i god kvalitet, men min kone vil ikke have en tung støbejernspande som hun ikke kan arbejde ordentligt med. Hvad kan i anbefale? Vi har induktion.

  • @Grippler
    link
    3
    edit-2
    10 months ago

    Vi har nogle rustfri stålpander som vejer meget mindre end vores støbejernspander, men de stadig markant tungere end aluminiumspander. De holder også en menneskealder og man behøver ikke engang passe på dem som man skal med støbejernspander. Men de er mere besværlige at stege ting på end støbejernspander og ting sætter sig nemmere fast på dem. Det er ikke et stort problem, ståluld fjerner alt på dem.

    • @leds
      link
      110 months ago

      De bliver endnu bedre hvid du behandler dem en smule som en støbejernspand, så sætter ting sig aldrig fadt igen. Det kræver bare at en gang i mellem opvarmes lidt olie på højt temperatur. Nemmeste er når maden er færdig og panden er stadigved skrigende varmt bare hurtig skylles under vandhane så er den rent men stadig lidt fedtet, hurtig tørring med viskelæder og derefter tilbage på komfuret indtil den er godt varmt.